Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty.

Pandemiatilanne on heikentynyt nopeaa tahtia myös Kainuussa ja olemme saaneet useita kyselyjä koskien asiakkaidemme terveyden ja palvelujen turvaamista.

Tällaisessa tilanteessa meidän voimavaramme on ollut se, että olemme voineet toimintamme alusta asti ottaa huomioon meneillä olevan pandemian luonteen ja tehdä varsin toimivaksi todettuja varotoimia oman ja asiakkaidemme turvallisuuden takaamiseksi.

  1. Tiimimme työskentelee mahdollisimman lähikontaktittomasti keskenään. Näin pyrimme välttämään keskinäisiä tartuntoja sekä altistumisia.
  2. Asiakaskäynneillä työntekijämme ovat asianmukaisesti suojautuneita ja noudattavat säntillistä aseptiikkaa. Myös turvavälit huomioidaan mahdollisuuksien mukaan.
  3. Toimistolla työskentelee yksi henkilö kerrallaan ja toimistolla noudatetaan hyvää hygieniaa sekä aseptiikkaa. Kosketuspinnat pyyhitään desinfektioaineella ja tilaa tuuletetaan aina käyttäjien väleillä.
  4. Asiakaskäynnit on laadittu sellaisilla aikatauluilla, että ne pystytään tarvittaessa toteuttamaan työntekijöiden poissaoloista huolimatta. 
  5. Asiakkaillamme käy pääsääntöisesti yksi ja sama työntekijä jokaisella käynnillä. Näin vähennämme omalta osaltamme asiakkaidemme ja työntekijöidemme altistumisriskiä.
  6. Tiimiläisillämme on henkilökohtaiset työskentelyvälineet, kuten kumisaappaat,  työpuhelimet, kulkuvälineet jne.

Yhdessä vastuullisesti toimimalla turvaamme itseämme ja toisiamme joka päivä.

Julkaissut voimavaraoy

Kuntouttava kotihoito Voimavara tarjoaa kotiin tuotavia hoiva-, kotiapu-, sairaanhoito-, sekä kuntoutuspalveluja silloin kun sitä tarvitset. Tavoitat asiakaspalvelumme numerosta 045 7833 6406 tai sähköpostilla voimavara(at)kuntouttavakotihoito.fi